Skip to content
Fri fragt på ordrer over 299,- Hurtig levering - 1-3 dage
Fri fragt på ordrer over 299,- Hurtig levering - 1-3 dage

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik hos jatak.com ApS

  1. Generelt

Hos jatak.com ApS er privatlivspolitik og databeskyttelse vigtig. Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere. Persondatapolitkken gælder for de personoplysninger, som du afgiver til jatak.com ApS eller som vi indsamler via jatak.com. Du finder vores kontaktoplysninger her:

 

jatak.com ApS
Frydenlundsvej 30, bygning M, SL6

2950 Vedbæk

Danmark

CVR: 44436256

Mail: hej@jatak.com

 

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, så kontakt os på hej@jatak.com

  1.  Indsamling af personoplysninger

 

Vi behandler automatisk oplysninger om dig og din brug af jatak.com, når du besøger os. Oplysninger kan være info om hvad du klikker på, din færden på jatak.com, browsertype, ordreoplysninger og IP-adresse. Formålet med indsamling af disse oplysninger er at optimere din brugeroplevelse på jatak.com, foretage personaliseret markedsføring på jatak.com og via vores samarbejdspartnere, sende dine ordrer, kommunikere med dig eller for at opretholde den danske bogførings lovgivning i 5 år. Vores hjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f. Du kan se mere om vores samarbejdspartnere længere ned og i vores Cookiepolitik.

 

2.1. Besøg på jatak.com

Når du besøger jatak.com behandler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af jatak.com. Det kan f.eks. være hvilken browser du bruger, din IP-adresse eller hvad du søger efter. Dette gør vi for at give dig en optimeret oplevelse og en målrettet markedsføring.

 

2.2. Køb på jatak.com

Når du køber et produkt hos os, så indsamler vi oplysninger om dig. Det kan f.eks. være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, produktoplysninger. Oplysninger bruges til at levere din ordre, sende dig mails med info om din ordre og for at opfylde vores bogføringsmæssigt forpligtelsen

 

2.3. Nyhedsbreve
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så sender vi dog løbende nyhedsbreve og særlige tilbud, produktudvalg og anden information. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til nyhedsbrevene via afmeldingslinket i bunden af en mail eller kontakte vores kundeservice.

 

2.4. Jobansøgere
Vi modtager med stor glæde jobansøgninger, da vi sætter en stor ære i at tilbyde den bedste service til vores kunder. Hvis du har sendt os en ansøgning, så vil HR efter beslutning om en evt. ansættelse slette dine oplysninger igen.

 

2.5. Kundeservice

Ved en evt. sag i kundeservice kan personalet have brug for anvendelse af dine oplysninger. Hvis der bliver brug for særlige oplysninger fra dig til behandling af sagen, så vil disse oplysninger blive slettet 48 timer efter din sag er afsluttet.

 

2.6. Data til tredjepart

Dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjeparter medmindre der f.eks. i forbindelse med tvister, skal videregives oplysninger til myndigheder eller retslige instanser. 

  1. Databehandlere / tredjepartsleverandører

 For at give så målrettet og brugsbaseret en annoncering, retargeting, forbedring af jatak.com, så arbejder vi sammen med forskellige databehandlere og tredjepartsleverandører. Disse databehandlere må ikke anvende data til andet formål end den aftale de har med os og er underlagt fortrolighed om aftalen.

 

3.1. Marketing

Til markedsføring samarbejder vi med Google, META, Microsoft og Trustpilot.

 

3.2. Logistik
Til forsendelse af ordrer samarbejdes med Homerunner og PakkecenterNORD

 

3.3. Meddelelser og kommunikation

Til kommunikation og mails samarbejder vi med Shopify, Klavio, Gorgias og Business Central (Microsoft)

 

3.4. Betalinger

Til håndtering af betalinger samarbejder vi med Shopify, MobilePay, ApplePay og Billwerk+

  1. Dine rettigheder

For at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger, så kan du her se dine rettigheder.

 

4.1. Indsigelsesretten

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og hvilke formål oplysningerne tjener. Hvis du ønsker oplysninger om dette, så kontakt vores Kundeservice på hej@jatak.com

 

4.2. Ret til berigtigelse
Du har ret til at få forkerte personoplysninger rettet hos os. Såfremt du er opmærksom om en fejl, så kontakt os venligst på hej@jatak.com

 

4.3. Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. Hvis dette ønskes så kontakt os på hej@jatak.com

4.4. Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. Hvis dette ønskes så kontakt os på hej@jatak.com

 

4.5. Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Hvis dette ønskes så kontakt os på hej@jatak.com

 

4.6. Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Hvis dette ønskes så kontakt os på hej@jatak.com

 

4.7. Tilbagetrækning af samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Det gøres ved at kontakte os på hej@jatak.com

 

4.8. Retten til at klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine oplysninger. Det kan bl.a. gøres på mail til dt@datatilsynet.dk eller på post til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5,
1300 København K

  1. Cookies

På jatak.com benytter vi os af cookies for at give den bedste oplevelse for vores kunder, til analyser og til målrettet markedsføring. Du kan altid via din browser selv styrer, hvordan den skal behandle cookies. Du kan læse mere om vores formål og brug af cookies i vores Cookiepolitk. 

 

  1. Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet fra din brug af jatak.com, slettes efter reglerne i vores Cookiepolitik. Visse oplysninger kan gemmes i en længere periode som krav i regnskabslovgivningen (5 år) og forbrugerlovgivningen (2 år).

  1. Datasikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse. Disse medarbejdere er instrueret i, hvorledes persondata behandles korrekt.

  1. Ændringer i privatlivspolitik

På jatak.com kan vi til enhver tid foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Den gældende version er den du til enhver tid kan se her på jatak.com