Gå til indhold
Fri fragt på ordrer over 299,- Hurtig levering - 1-2 dage 🇩🇰90 dages returret
Trustpilot
Fri fragt på ordrer over 299,- Hurtig levering - 1-2 dage 🇩🇰
Trustpilot

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos jatak.com ApS

 1. Generelle oplysninger

jatak.com drives og ejes af:

jatak.com ApS

Frydenlundsvej 30, bygning M, SL6

2950 Vedbæk

CVR nr.: 44436256

Email: hej@jatak.com

 1. Priser / ordre

Hos jatak.com ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms, gebyrer og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Afgivelse af ordrer via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Jatak.com ApS har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringsproblemer og andre situationer. Når ordren er afsendt, sendes en bindende ordrebekræftelse/faktura.

Ved ordreafgivelsen reserveres beløbet automatisk på din konto/kort, men hæves først ved afsendelse af ordren. Hvis købet fortrydes inden afsendelsen, frigives reservationen hurtigst muligt.

 1. Betaling

jatak.com ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

I forbindelse med at betalingen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos jatak.com’ valgte certificerede samarbejdspartner på betalinger og opbevares i et sikkert PCI-certificeret miljø, som opretholder internationale standarder for betalingstransaktioner. Det er altså samarbejdspartnere, som har adgang til alle betalingsoplysninger og ikke jatak.com.

 1. Levering

jatak.com ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 15 samme dag, ordre herefter sendes den næste dag. Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 0 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Dine varer sendes med Post Nord, BURD, DAO, Instabox, Bring eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice på hej@jatak.com.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 1. Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. jatak.com ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Produkter skal benyttes, som beskrevet i den tilhørende produkt manual. På espressomaskiner, kaffemaskiner og elkedler, bortfalder reklamationsret og garanti permanent, hvis der er kalk i maskinen, eller denne på anden vis ikke er vedligeholdt og rengjort efter manual og foreskrifter fra producenten. Denne vurdering foretages af fagpersonale hos jatak.com eller samarbejdspartnere.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

jatak.com ApS

Frydenlundsvej 30, bygning M, SL6

2950 Vedbæk

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

En returnering, reklamation eller benyttelse af fortrydelsesretten skal altid oplyses til vores kundeservice inden returneringen på hej@jatak.com. I mailen oplyses grunden til returneringen og relevante informationer. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarligt emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 1. Fortrydelsesret

Der gives 90 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostningerne skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hej@jatak.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og sende varen til:

PakkecenterNORD

Att. jatak.com ApS

Loftbrovej 24

9400 Nørresundby

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

6.1. Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

6.2. Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

6.3. Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

6.4. Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 1. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på jatak.com, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse
 • Leveringsønske
 • Betalingsmåde
 • Oplysning om hvad du har købt / returneret
 • IP-adresse hvor købet er foretaget

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Privatlivspolitik for jatak.com ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 1. Refundering af moms

jatak.com kan ikke refundere moms for kunder i udlandet (herunder Færøerne og Grønland), da processen er for tidskrævende.

 1. Klage muligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus https://kpo.naevneneshus.dk.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: hej@jatak.com

 1. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

jatak.com tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører. Køb af varer på jatak.com er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.