Gå til indhold
Fri fragt på ordrer over 299,- Hurtig levering - 1-2 dage 🇩🇰90 dages returret
Trustpilot
Fri fragt på ordrer over 299,- Hurtig levering - 1-2 dage 🇩🇰
Trustpilot

Kundeservice

HVEM ER VI?

jatak.com Kundeservice

Passion for vores produkter er hvad vi kigger efter, når vi vælger folk til vores kundeservice team. Vi sidder derfor et team af danske passionerede eksperter klar til at hjælpe dig fra vores kontor i Vedbæk. Lige meget om det er nørdede spørgsmål til espressomaskiner, sommelier spørgsmål til vinglas eller hvilken Slow-juicer, som passer bedst til dit behov, så har vi en i teamet, så kan hjælpe dig. 

Husk vi altid kan hjælpe dig på hej@jatak.com, hvor vi typisk svarer i løbet af få timer eller du kan ringe til os alle hverdage mellem kl. 10 og kl. 15 på tlf. 70 60 80 66.

Du kan også skrive til os på vores kontaktformular

Om jatak.com

jatak.com er stiftet ud fra en passion til lækkert køkkengrej og kvalitetsprodukter. Inspireret af kokkenes kendte råb "ja tak" i køkkenet, hvor de med dedikation tager imod nye ordrer, har vi skabt en platform, der fejrer og understøtter kærligheden til madlavning og gastronomi.

Hos jatak.com forstår vi hvilken forskel det rigtige udstyr kan gøre i køkkenet eller baren og sælger derfor kun de brands og produkter, som vi mener de dygtige baristaer, sommelier og kokke selv vil bruge. Vores team sætter også en stor ære i selv at bruge produkter til dagligt på arbejdet eller derhjemme.

Du kan læse mere om jatak.com her: Om jatak.com

BESTILLING OG BETALING

Hvilke betalingsformer kan bruges?

På jatak.com kan du betale med Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron, MobilePay, ApplePay og GooglePay.

Hvis der skulle opstå en betalingsfejl på din ordre, så kontakt os venligst på hej@jatak.com eller tlf. 70 60 80 66, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig.

Hvornår trækker I pengene fra min konto?

Vi trækker først pengene fra din konto, når vi sender din ordre afsted fra vores lager. Du modtager i den forbindelse en ordrebekræftelse på mail.

FRAGT OG LEVERING

Hvordan tracker jeg min ordre?

Når din ordre er blevet afgivet og behandlet modtager du en bekræftelsesmail med dine ordreoplysninger. Denne e-mail indeholder et trackingnummer og et link.

Trackingoplysningerne er muligvis ikke tilgængelige straks efter din ordre er afgivet. Det kan tage op til 12 timer før trackingen bliver aktivt i vores system. Hvis du ikke kan se nogen opdateringer med det samme bedes du have tålmodighed og tjekke igen senere. Hvis der ikke er nogen trackingoplysninger efter 24-36 timer, så kontakt os på hej@jatak.com eller ring til os på tlf. 70 60 80 66.

Hvad hvis min pakke går tabt eller ankommer beskadiget?

Vi stræber altid efter at sikre, at hver ordre når frem til vores kunder i perfekt stand. I tilfælde af, at din ordre går tabt under transporten bedes du kontakte vores kundeservice på hej@jatak.commed dit ordrenummer og eventuelle relevante oplysninger.

Beskadigede pakker

Vi forstår skuffelsen ved at modtage en beskadiget pakke. I sådanne tilfælde sidder vores kundeservice klar på hej@jatak.com eller tlf. 70 60 80 66 til at hjælpe dig hurtigst muligt. Send gerne billeder/dokumentation af det beskadigede produkt.

RETUR OG REKLAMATION

Hvor længe kan jeg returnere mine varer?

Du kan returnere dine varer indenfor 90 dage efter købet. For at være berettiget til en refundering eller ombytning skal varer returneres i deres oprindelige stand, og alle mærker og indpakning skal være intakt.

For returneringer eller ombytninger bedes du kontakte vores kundeservice på hej@jatak.comRefunderinger bliver tilbagebetalt til den oprindelige betalingsmetode i løbet af 2-7 dage efter modtagelse af den returnerede vare.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvis du ønsker at returnere en varer købt på jatak.com skal du gøre følgende:

 1. Sende vores kundeservice en mail på hej@jatak.com og forklare hvad du ønsker at returnere
 2. Sende produktet retur til følgende adresse:
  PakkecenterNORD
  att. jatak.com
  Loftbrovej 24
  9400 Nørresundby

  Husk at tilføje dit navn, telefonnummer og ordrenummer på pakken.


Når lageret har modtaget pakken og tjekket produktet, vil pengene bliver refunderet i løbet af 2-7 dage.

Hvordan reklamerer jeg over en vare?

Hos jatak.com sælger vi kun kvalitets produkter og det er derfor sjældent at der opstår problemer med de brands vi sælger. Skulle uheldet være ude og der opstår problemer med et produkt, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe på hej@jatak.com eller på tlf. 70 60 80 66. 

Vi arbejder altid på at finde en løsning hurtigst muligt og som er lettest for kunden.

GAVEKORT

Hvordan køber jeg et gavekort?

Hos jatak.com har vi et bredt udvalg af produkter, som er oplagte gaveideer. Skulle du dog have svært ved at vælge hvad der skal købes til vennen, kollegaen eller familien, så send os en mail på hej@jatak.com med det beløb du ønsker at købe et gavekort på og så sender vi et link, hvor du kan bestille og købe Gavekortet.

Gavekortet bliver sendt elektronisk.

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe dig?

Vores passionerede team sidder klar til at hjælpe dig

Mail os på hej@jatak.com

Send os dit spørgsmål på hej@jatak.com og vi vender retur i løbet af 24 timer.

Ring til os på tlf. 70 60 80 66

Hvis du hellere vil snakke med os på telefonen, så ring til os alle hverdage mellem kl. 10 - 15.