Gå til indhold
Fri fragt på ordrer over 299,- Hurtig levering - 1-2 dage 🇩🇰90 dages returret
Trustpilot
Fri fragt på ordrer over 299,- Hurtig levering - 1-2 dage 🇩🇰
Trustpilot

Om jatak.com

Velkommen til jatak.com

Vores historie begynder med tre iværksættere, hvis fælles passion for lækkert køkkengrej og kvalitetsprodukter lagde grundstenen for jatak.com. Inspireret af kokkenes kendte råb "Ja tak" i køkkenet, hvor de med iver og dedikation tager imod nye ordrer, har vi skabt en platform, der fejrer og understøtter kærligheden til madlavning og gastronomi. En platform, der bliver samlingsstedet for gastronomisk interesserede danskere, der sætter barren for kvalitet lige så højt som os selv.

Hos jatak.com forstår vi, at det rigtige udstyr kan gøre al forskellen i køkkenet. Samtidig bugner både internettet og den fysiske handel med et bredt udvalg af alt fra køkkenudstyr og kaffemaskiner til vinglas og juicere. Det kan gøre det svært at finde ud af, hvad der passer lige præcis til ens behov, og hvad der har en kvalitet, der er værd at gå efter.

Derfor har vi dedikeret os til at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af køkkengrej, der appellerer til alle fra den hjemlige barista til den professionelle grillmester. Vores produkter er håndplukkede fra de bedste producenter i hele Europa, og i visse tilfælde fra hele verden.

Producenterne er udvalgt ud fra et fokus på en høj kvalitet til den rigtige pris. Ved at fokusere på bestemte producenter inden for blandt andet vinglas, espressomaskiner og barudstyr, kan Jatak.com sikre, at alle produkterne lever op til den kvalitet, vi selv ønsker at bruge. Hos Jatak.com opbygger vi en viden om hvert enkelt produkt, så du som kunde kan få den bedste rådgivning med på vejen.

For bare fordi det foregår med internettets bekvemmeligheder, er det ikke ensbetydende med, at kendskabet og kærligheden til produkterne samt den gode service fra den klassiske isenkræmmer skal gå tabt. Vi tror nemlig på, at vi med passion og dedikation kan gøre jatak.com til det foretrukne sted for den kvalitetsbevidste kaffeconaisseur, grillmester eller hjemmekok.

Med både lager og kontor beliggende i Danmark, er vi stolte af at kunne tilbyde en lokal kundeservice, meget hurtig levering, samtidig med at vi bringer internationale produkter til dit hjem. Vores team er drevet af en dyb og oprigtig entusiasme for alt, hvad der har med køkken og gastronomi at gøre, og vi stræber efter at dele denne glæde med dig gennem vores produkter. Sammen vil vi skabe en portal, hvor du ved, at du siger ”Ja tak” til de bedste produkter inden for hver kategori, og hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

På jatak.com finder du ikke blot et produkt - du finder en oplevelse. Vores omhyggelige udvælgelse og passion for kvalitet afspejler vores engagement i at give dig det bedste inden for køkkenudstyr. Vi byder dig velkommen til at udforske vores webshop, lade dig inspirere, og sige "Ja tak" til en verden af kulinariske muligheder!

Velkommen til jatak.com - hvor kvalitet møder passion i køkkenet.